Despre noi

De la inceput ne straduim sa oferim un pachet cat mai complet de produse si servicii pentru promovarea imaginii: tipar offset si digital, obiecte promotionale personalizate, sisteme expozitionale etc.

Calitatea, increderea, promptitudinea au format setul de valori dupa care ne-am ghidat si care au format baza progresului nostru.

De-a lungul timpului ne-am dezvoltat si am imbogatit gama de produse si servicii, facandu-le mai usor si mai rapid de achizitionat

Astfel am incheiat parteneriate de lunga durata cu furnizorii nostri pentru a va pune la dispozitie  obiectele  promotionale care sa corespunda afacerii dvs. grupate in peste 7 cataloage si care se pot comanda sapatamanal si se pot livra personalizate.

Tiparul digital a venit ca o rezolvare fireasca a problemei tirajelor mici(costisitoare pentru tiparul offset)iar achizitionarea echipamentelor de printare  a facut ca oricare din materialele de prezentare: carti de vizita, foi cu antet, flyere, pliante, brosuri, mape personalizate, etc. sa vi le punem la dispozitie acum mult mai rapid.